Gratis peuterpret in Noordwolde, meld je nu aan

Heb jij kinderen tussen de 2-4 jaar? Wil je tips over hoe je je kroost zo gezond mogelijk kunt laten opgroeien? Doe mee met de gratis peuterpret. Wij starten woensdag 23 januari in Noordwolde met Peuterpret. Doe je mee?

Dit gaan we doen
Peuterpret bestaat uit:
-20 beweeglessen voor de peuters.
– 10 workshops voor de ouders (waar je op een leuke manier extra informatie krijgt over opvoeden, voeding en bewegen)
– Beweegfeest voor de ouders en peuters.

Deelname is gratis
Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 21 januari via buurtsport@sportfryslan.nl of bel met Kirsten Pheifer via 06 83 13 54 30. Vol is vol!
Peuterpret start op 23 januari en is wekelijks op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur in de Duker te Noordwolde. In de schoolvakanties zijn er geen activiteiten.

Samenwerking
Het team Buurtsportwerk Weststellingwerf is er voor iedereen in de gemeente die vragen heeft over sporten en bewegen. De buurtsportcoaches organiseren elke maand verschillende activiteiten in wijken en bijvoorbeeld op scholen. Dit doen ze vaak in samenwerking met verschillende partijen zoals sportverenigingen, scholen en partners zoals de Vitale Regio Noordwolde.

Peuterpret is een voorbeeld waar ook lokale sportaanbieders, medewerkers van peuterspeelzalen en kinderopvangorganisaties, fysiotherapeuten, jeugdartsen en diëtisten samen werken aan een vitale regio.